Élő adásban szidta le vitatkozó politizáló fiait a betelefonáló anyuka

Nagy meglepetés ért egy testvérpárt, amikor meghallották, hogy ki telefonált be a műsorban, ahol vendégek voltak.

“Uramisten, Anya az” – mondta fejét a kezébe temetve Dallas Woodhouse, aki testvérével, Braddel együtt szerepelt a C-SPAN egyik beszélgetős műsorában, amikor felismerte a betelefonáló kérdező hangját. A testvérek arról beszélgettek a Washington Journal című műsorban, hogy mennyire fontos a két párt közötti együttműködés a kormányzás szempontjából, ami egy olyan kérdés, amiről sokat tudnak beszélni. Egyikük ugyanis megrögzött liberális a másik pedig ugyanannyira komoly konzervatív, és mindketten aktívak a politikai életben.

A betelefonáló kiléte még a műsorvezetőt is meglepte, aki külön ki is emelte a nézőknek, hogy ez nem volt megtervezett akció, fogalmuk sem volt, hogy ki van a vonal másik végén, és a srácokat is láthatóan meglepetésként érte, hogy édesanyjuk élő adásban szidja le őket, amiért folyamatosan vitatkoznak.

“Kifejezetten örültem, hogy az idei volt az az év, amikor a Hálaadást mindketten a feleségeitek családjánál töltöttétek” – jelentette ki Joy Woodhouse, utalva arra, hogy náluk politikai töltetű vitatkozások teszik tönkre az ünnepet. Majd hozzátette: reméli, hogy a műsorban jól kivitatkozzák magukat, mire az ünnepekre hazaérkeznek. “Békés karácsonyt szeretnék” – tett hozzá.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez