Leleplező videó a szexuális ragadozóról, Harvey Weinsteinről

Egy 28 éves nő, aki videószolgáltatást akart eladni Harvey Weinstein cégének, rögzítette amint a filmproducer az üzletet szexszel próbálta összekötni. Melissa Thompson a Sky News műsorában nyilatkozott.

Elmondta, hogy a videó, amely a Weinstein Company New York-i irodájában készült, csak a kezdet volt. Később a producer újabb tárgyalásra hívta őt, amely a szállodaszobájában végződött. Ott pedig Harvey Weinstein megerőszakolta a fiatal nőt. Aki most perli őt New Yorkban – sok sorstársával együtt.

A New York Times tavaly novemberben leplezte le a nagy hatalmú hollywoodi producer kínos múltját. Harvey Weinstein hosszú évek óta zaklatta szexuálisan női munkatársait illetve a színésznőket, akiknek munkát kínált. A New York Times leleplező riportja után megindult a lavina. Harvey Weinsteint kiközösítették Hollywoodban. Jelenleg per folyik ellene New Yorkban. Ezt a videót a bíróság elfogadta bizonyítékként. Harvey Weinstein ügyvédje viszont úgy nyilatkozott, hogy a fiatal nő kizárólag pénzt akart szerezni, amikor videót készített a Harvey Weinsteinnel folytatott tárgyalásról, amely aztán a producer ágyában ért véget New Yorkban.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez