Ivanka Trump megismételte Hillary Clinton hibáját

Trump elnök lánya, aki egyben tanácsadó is a Fehér Házban, ugyanazt a hibát követte el, mint Trump ellenfele, Hillary Clinton – írja a Washington Post. A befolyásos amerikai lap, mely kezdettől fogva hevesen bírálja Donald Trumpot, rajtakapta Ivankát azon, hogy ugyanúgy összetéveszti a magánlevelezést a hivatalossal, mint ahogy azt Hillary Clinton tette külügyminiszter korában.

A hivatalos e-mail rendszer fokozottan védett az USA-ban, hiszen fontos államtitkokat is tartalmazhat. Trump a választási kampány idején azzal vádolta meg Hillary Clintont, hogy elővigyázatlansága miatt veszélybe került az USA líbiai nagykövetének élete. Iszlamista terroristák 2012-ben végeztek az amerikai nagykövettel Bengáziban, Líbiában.

Ivanka Trump férjével, Jared Kushnerrel együtt tanácsadó a Fehér Házban. Több fontos diplomáciai megbízatást teljesített már: ő járt például az USA képviseletében a téli olimpián Dél-Koreában akkor, amikor megindult az olvadás a világtól elzárkózó Észak-Korea és az USA között. A hírek szerint Ivanka Trump is politikai ambíciókat táplál. Férjével, Jared Kushnerrel állítólag kötöttek egy olyan megállapodást, hogy kettőjük közül Ivanka próbálkozik meg azzal, hogy az USA elnöke legyen. Ez persze még messze van. Donald Trump nyáron őseinek szülőföldjén, Skóciában jelentette be, hogy indul a következő elnökválasztáson, vagyis nyolc évig szeretne a Fehér Ház lakója maradni. Utána aztán jöhetne Ivanka Trump, aki most ugyan elkövetett egy szarvashibát, de Trump elnök ezúttal végtelenül elnéző…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez