100 embernek oszt szét milliókat készpénzben a Holdra készülő japán milliárdos

A sikeres újévi eladásokat ünnepli így a férfi. Twitter-megosztásért cserébe osztja a milliókat.

Mezava Juszaku legutóbb azzal került be a világsajtóba, hogy ő lesz az első, aki magánemberként Hold körüli utazásra indulhat 2023-ban. A 42 éves japán üzletember most nagylelkű akciót indított, hogy megünnepelje Zozo Inc. nevű internetes üzletének újévi rekordeladásait, azt, hogy korábban sosem tapasztalt gyorsasággal érte el a 10 milliárd jenes bevételt.

000jo

Mezava Twitteren jelentette be, hogy összesen 100 millió jent oszt szét 100 embernek készpénzben, cserébe pedig csak annyit kért, hogy osszák meg a posztját hétfő estig. A felhívásra beindult a közönség: a bejegyzés villámgyorsan terjedt el a világhálón, vasárnap már 2.7 millió megosztásnál jártak. Az üzletember profilját félmillióval többen kezdték el követni, az akció tehát marketingszempontból már sikeresnek mondható.

00000mil

“Mindenki egy álmot szeretne valóra váltani és nem a pénzt akarja” – írta egy újabb bejegyzésben a Zozo vezére, majd utalt arra, hogy a legtöbben a pénzt a barátaikra, családtagjaikra akarják költeni, ami számára megható. Egyúttal mindenkinek megköszönte a megosztásokat. A nyeremények átadásáról még nem közöltek információkat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez