Horror: a cápa gyomrában találták meg az eltűnt férfi karját

A feleség azonosította a testrészt a jegygyűrű alapján.

A 44 éves Richard Martyn Turner és felesége az Indiai-óceánon fekvő Réunion szigetén töltötte a szabadságát – ez volt a nő ajándéka 40. születésnapján. A trópusi szigeten az álomnyaralás azonban horrorba fordult. A Mirror beszámolója szerint a brit férfi múlt szombaton sznorkelezni ment, de nem tért vissza. A feleség riasztotta a szálloda személyzetét, a helyi hatóságokkal karöltve megkezdték a keresést csónakokkal és helikopterekkel a közeli korallzátonyoknál. A szárazföldön és a vízben is zajlott a mentőakció, de nem járt sikerrel. Nem találták meg a férfit.

000shark2e

Pénteken a rendőrség újra felkereste a nőt. Levadásztak ugyanis egy tigriscápát, melynek a gyomrában egy emberi kar rejtőzött. A nőt azért hívták, mert a gyűrűsujjon ott volt az eljegyzési gyűrű. A feleség legszörnyűbb rémálma vált valóra: saját férje testrészét kellett azonosítania. A rendőrség azt nem tudja, hogy az állat végezhetett-e vele, vagy a holttest már korábban a vízben lehetett, a cápa csak rátalált.

000shark

A Hermitage lagúnában, ahol a brit turistának nyoma veszett, több cápát is le kellett ölni, mert túl közel merészkedtek a turistákhoz. A rendőrség szerint mindegyik 3 és 4 méter közötti volt. Réunion körül nem ritkák a cápatámadások: a Madagaszkártól 500 tengeri mérföldnyire fekvő szigetnél hemzsegnek a ragadozók, mivel a Dél-Afrika és Ausztrália között fekvő “Shark Highway”, vagyis cápasztráda útvonalán van. 2000 óta 10 végzetes cápatámadást történt itt, főleg fehér cápák és tigriscápák gyilkoltak turistákat az egzotikus paradicsomban.

000shark2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez