Ingyen szolgáltatások luxushotelektől a járvány idején

Egy időre elvesztették a vendégeiket a legjobb hotelek is, ezért most virtuálisan mutatják meg, milyen az 5 csillagos élmény.

A luxusszállodák, bárok és éttermek szerte a világon üresen tátonganak a koronavírus-járvány miatt, és egyelőre senki nem tudja megmondani, meddig lesz ez így. Van, ahol nővérek és orvosok elszállásolására alakították át őket, más szállodák viszont teljesen bezártak a korlátozások idejére. Az intézmények vezetői nem akarják elveszíteni vendégeiket, később visszavárják őket. Addig is online mutatják meg, milyen az ötcsillagos vendéglátás: közösségi platformjaikon kínálnak élményeket több millió embernek.

hotel-2336476_1920

Ingyenes főzőleckék a legjobb séfektől

Olaszországban természetesen a gasztronómia oldaláról közelítik meg a dolgot: a 15. századi Il Salviatino hotel séfje, Silvia Grossi főzőleckéket ad a konyhájából az érdeklődőknek, teljesen ingyenesen. Grossi rövid, 5 perces videókban mutatja be, hogyan tudunk gnocchit vagy eredeti olasz pizzát csinálni, a recepteket olaszul és angolul is megosztják a nézőkkel.

pizza-2802332_1920

Profi koktélkeverés otthon

A The Langham London ötcsillagos hotelben működő The Artesian bármixerei a kedvenc trükkjeiket és italaik elkészítéseit tanítják meg. Így akár a fotelben ülve is megtanulhatjuk, hogyan kápráztassuk el a jövőben vendégeinket egy különleges italkombinációval.

drink-1209002_1920

Tanuljon túlélő technikákat a kanapéról

Egy montanai luxus üdülőhely az Instagramon mutatja be, hogyan tudnak régi vagy leendő vendégei túlélni a vadonban. Horgászat, növényhatározás az erdőben, tábortűz-gyújtás – sok minden szerepel a kínálatban, ami hasznos lehet egy igazi kalandtúrán.

tent-1208201_1920

Ágyazzon úgy, mint a profik!

A washingtoni Four Seasons egy igazán hasznos technikát osztott meg online a vendégeivel: hogyan lehet profin beágyazni. Szobalányai minden lépést bemutatnak és 12 titkot is elárulnak, amivel otthon is gyerekjáték lesz az ágyazás. Mindezt Four Seasons-stílusban.

hotel-room-1447201_1920

Ingyenes golfleckék

Az észak-kaliforniai Rosewood CordeValle ingyenes oktatóvideókban mutatja be a helyes technikákat, amivel a járvány után igazi Tiger Woods-nak érezhetjük majd magunkat. Akár a nappaliban is gyakorolhatjuk a fogásokat.

golf-1284012_1920

Arcápolás egy luxus spából

A luxusélményhez a kényeztetés is hozzátartozik, amit most sokan hiányolnak, hiszen még a kozmetikushoz sem tudnak elmenni. A karibi szigetvilágban szállodákat működtető Playa Hotels & Resorts spa igazgatója rájuk gondolt, amikor otthoni alapanyagok felhasználásával alkalmazható technikákat osztott meg a nyilvánossággal. Ilyen például a testradír kávéból és kókuszolajból, ami újjávarázsolja a bőrt.

woman-2308899_1920

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez