Bolti eladó, szülésznő és metróvezető a Vogue borítóján

Lecserélték a modelleket hétköznapi hősökre a híres divatmagazin brit kiadványában.

A brit Vogue borítóján a legnagyobb szupermodellek szerepelnek általában, nekik is nagy presztízs, ha címlapra kerülhetnek a divat Bibliájaként is számon tartott kiadványban. A koronavírus viszont a divatvilágra is hatással volt, és a magazin szerkesztősége úgy döntött, ideje váltani. Hétköznapi hősökre cserélték a tökéletes modelleket a júliusi lapszámban: mozdonyvezető, szülésznő és bolti eladó mosolyog ránk a címlapról.

000vogue3

Narguis Horsford, a londoni metro vezetője, Rachel Millar kelet-londoni szülésznő és Anisa Omar bolti eladó képviseli azt a több millió dolgozót, akik egészségüket kockáztatva nap, mint nap azon dolgoztak, hogy a közlekedés, az egészségügy és a kereskedelem zavartalanul működjön a járvány idején is. A magazin 20 oldalt szentelt nekik a júliusi számban, bemutatja az életüket és azokat a kihívásokat, melyekkel a járvány miatt nap mint nap szembe kell nézniük.

000vogue4

Többen úgy nyilatkoztak, hogy eddig szinte észrevétlenek voltak, a krízishelyzet viszont megmutatta, hogy milyen nagy szükség van rájuk, és ez büszkeséggel tölti el őket. Családjaik aggódnak értük, de ők kötelességüknek érzik, hogy a nehéz helyzetben is maximális odaadással végezzék hivatásukat. Annak pedig örülnek, hogy még egy ilyen rangos magazin is címlapot szentel nekik, felhívja a figyelmet munkájuk fontosságára.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez