Az aranylabdás Cristiano Ronaldo megvált orosz barátnőjétől

A szép Irina Shayk egyedül ünnepelte születésnapját január elején. Cristiano Ronaldo, aki harmadszor nyerte el az aranylabdát, egy szót sem szólt róla Svájcban, ahol a szép orosz modell és hosszú lábai nem voltak jelen.

Brazil bikiniben fényképezték le Irina Shaykot a tengerparton, és ezt a képet tette fel magáról a Facebookra, megemlítve, hogy a születésnapját egyedül töltötte. Pedig nem is olyan régen még elválaszthatatlanok voltak. Irina Shayknak állandó helye volt a VIP-páholyban a Real Madrid stadionjában. Cristiano Ronaldo pedig állandóan ott ólálkodott a divatfotózásokon, amikor Irina alsóneműket és fürdőruhákat mutatott be.

Egy ilyen reklámforgatáson ismerkedtek meg, amikor mindketten Armanit népszerűsítették. Ez még 2010-ben volt. Az El Mundo deportivo (a Sport világa ) című lap szerint már a múlt évben véget ért a szerelmi regény a jóképű portugál csatár és a szép orosz fotomodell között. Csak még nem jelentették be hivatalosan – talán éppen az Aranylabda miatt, melyet Cristiano Ronaldo megszerzett harmadszor is…

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez