Lady Gagát eljegyezték

Férjhez megy Stefani Joanne Angelina Germanotta, ismertebb nevén Lad Gaga. Az olasz származású popsztár és vőlegénye még nem tűzték ki az esküvő napját, de mind a ketten biztosak benne: megtalálták az igazit.

Napjaink egyik legmeghatározóbb előadóművészének kezét barátja Taylor Kinney Valentin-napon kérte meg, Lady Gaga pedig rögtön igent mondott, derül ki Twitter-posztjából. A 28 éves énekesnő szív alakú gyémántgyűrűt kapott kedvesétől.

Kinney színészként és modellként dolgozik, jelenleg a Lángoló Chicago című sorozatban látható. A pár 2011-ben ismerkedett meg, amikor Lady Gaga „You and I” című számához forgattak közösen videoklipet Nebraskában. Érdekesség, hogy a videó egyes részeiben az énekesnő édesanyja esküvői ruháját viseli. Bár időközben egyszer szakítottak, a jelek szerint nem bírták ki egymás nélkül, és egy hónappal később már ismét együtt voltak. Azóta a kapcsolatuk tartósnak tűnik.

Az eljegyzést a menyasszony szüleinek éttermében ünnepelték meg, ahol az örömapa, Joe Germanotta állítólag rögtön pezsgőt bontott a jeles esemény alkalmából. Az ünneplésre meg is van minden okuk, hiszen ez a románc egyelőre jól alakul Lady Gagának.

(Fotó: Europress/Getty Images)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez