Ingatlan: az emirátusi Tasweek gigantikus projektje Agadirban

Az emirátusi Tasweek ingatlanfejlesztő vállalat egy Agadírban megvalósítandó multifunkcionális ingatlanfejlesztési projektet jelentett be. Óriási vagyonról van szó.

55 millió dollár, vagyis közel 500 millió dirham. Ez a bejelentett beruházás összege. A projekt, amely egészségügyi, lakó- és kereskedelmi épületeket foglal magában, tükrözi a cég elkötelezettségét a két ország (Marokkó és az Emirátusok) kétoldalú kapcsolatainak megerősítésére – jelentette ki Masood Al Awar igazgató az  Al-Ittihad  napilap szerint.

Hozzátette, hogy a projekt “új horizontokat fog nyitni az Öböl-menti országok számára Marokkóban, mint vonzó és rentábilis befektetési célországban”.

” Bízunk a sikerben, akárcsak a marrakesi egészségügyi városrész, a Marrakech health care city esetében” – tette hozzá.  A Tasweek cég tavaly novemberben jelentette be, hogy az év első félévében fogja átadni ezt a létesítményt.

A 160 ágyas egészségügyi projekt 40 milliárd dolláros beruházási összeget igényelt. Az egészségügyi létesítményeken kívül egy 40 szobás szállót és sok egyéb más létesítményt foglal magában.

(Fotó:Wikipedia)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez