Arra ébredt, hogy ellopták a heréjét

A házas tévészínész arra ébredt, hogy szerencsétlenségére ellopták a heréjét. Sajnálatos módon a legfurcsább szervkereskedők áldozata lett.

Az rendőrség Oroszországban már nyomoz a banda után, akik – állítólag – elkábítottak a sorozatszínészt, majd eltávolították a heréit. Dmitrij Nyikolájev, állítása szerint, egy fiatal szőke nővel ivott egy bárban, aki odament hozzá egy színházi előadás után. Flörtöltek, a hölgy pedig később szaunába hívta. A férfi – annak ellenére, hogy házas – vele tartott. „Csókolóztak, a férfi ivott még egy kis sört. Ami ezután történt arra egyáltalán nem emlékszik”- mondta a rendőrség.

A férfi másnap arra ébredt egy buszmegállóban, hogy iszonyatos fájdalmat érez, és véres a nadrágja. A kórházba rohant, ahol azt mondták neki: a heréit eltávolították, ami olyan sebészi pontossággal történt, hogy valószínűleg egy orvos csinálta. A rendőrség feltételezi, hogy a férfit valamilyen ismeretlen droggal kábították el. Az szervet valószínűleg a feketepiacon fogják értékesíteni. Persze az is érdekes kérdés lehet: vajon ki rendelt heréket szervkereskedőktől? Valakinek hamarosan újjáéled a szexuális élete?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez