Terhes a Közel-Kelet legszexibb transzvesztitája

Hisám al-Rasid Szíriában született, jelenleg Dubajban él, huszonéves és meleg. Ezt pedig – ellentétben az arab világban élő társai túlnyomó többségével – nem rejti véka alá. Az Instagramra rendszeresen posztol képeket, amelyeken félreérthetetlenül intim kapcsolatot mutat más férfiakkal.

Ezen kívül pedig rajong Nancy Ajramért. A gyönyörű libanoni énekesnőért való rajongásban osztozik vele még több tíz millió arab pasi, hiszen a 33 éves díva ma az arab világ egyik legnagyobb bálványa, ott ül az Arab Idol tehetségkutató zsűrijében, és rendszeresen bekerül az 50 legbefolyásosabb arab nő közé.
B-o_YMSUAAIDKOH

De Hisám rajongása egészen más jellegű, mint a többieké. Ő pontosan olyan szeretne lenni, mint Nancy.

És ezért mindent bevet. Hála gazdag támogatóinak – a legendák szerint igencsak kiterjedt és befolyásos titkos meleg világ van Rijádban – egy vagyont költött plasztikára.

B-usY_GVIAAjnf9Jó pénzért vet bájait pedig szívesen teszi közszemlére. Ha a való világban nem is – de interneten. Még akkor is, ha ebből baja származik. 2011-ben egy túlfűtötten homoerotikus YouTube videóért le is csukta a nagy hatalmú erkölcsrendészet.  De Hisám nem adja fel, mert a Rijádi Nancy lételeme az extravagancia,  a botrány. Szaúd-Arábiából a sokkal liberálisabb Emirátusokba költözött, modellügynökséget indított, és igazi celeb lett. És azóta is töltögeti a videókat a YouTube-ra.

Sokak szerint már most jobban néz ki, mint az imádott Nancy – ez persze ízlés kérdése. (Hisám a kép BAL oldalán látszik.)
Nancy_shemale
De van, amiben még le van maradva Nancy mögött – nincs gyermeke, holott Nancynek kettő is van. Vagyis eddig nem volt, mert most ugye a Twitteren jelentette be, hogy – a tudomány csodái segítségével – teherbe esett.  Hashtaget is létrehozott rá: #HeshamalRashedPregnant. Azt nem részletezte, hogyan lehetne ez lehetséges, és azt sem, hogy ki az apa, de biztatja az arab internet népét hogy találjanak nevet a kicsinek. Ők pedig lelkesen találgatnak, hisz ma már a hasonmás is majd olyan népszerű mint a valódi Nancy.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez