Három nő és egy kicsi-rendhagyó amerikai esküvő

Három amerikai nő, Doll, Kitten és Brynn Young úgy döntött, hogy kimondja az igent a család és barátok előtt. A “hármas”nemrég egy hagyományosnak nem mondható ceremónián vált egy családdá. Persze a családhoz hozzátartoznak a gyerekek is, a trió egyik tagja, Kitten pedig már hat hónapos terhes.

Nem mindennapi esküvőt tartottak Massachusettsben: Doll-t és Kitten-t a szülei kísérték az oltárig, ahol Brynn várta őket. Miután elmondták az esküvői fogadalmat, először Brynnt, majd egymást is megcsókolták. Természetesen jogilag nem hármas esküvőről van szó. Brynn és Kitten két és fél éve házasodott össze, ügyvédjük segítségével most olyan vagyonközösségi szerződést kötöttek, mely lehetővé teszi, hogy Doll is csatlakozhasson hozzájuk. Brynn elmondta, hogy a ceremónia csak nekik és barátaiknak szólt, az ő szemszögükből ugyanis – függetlenül a kormány és a hatályos törvények elutasító álláspontjától – ők hárman egy családot alkotnak. Kitten egyébként hat hónapos terhes egy ismeretlen spermadonornak köszönhetőn, így a leszbikus trió tagjai anyai örömök elé is néznek.

Elmondásuk szerint nagyon is jól működik a kapcsolatuk, mind szexuális téren, mind a mindennapi szerepeket illetően. “Rengeteg időt töltünk együtt hárman, de szerintünk fontos, hogy a külön párok is kapjanak időt kapcsolatuk ápolására” – mondta el a 30 éves Doll. Emellett pedig tökéletes a harmónia otthon, hiszen Brynn karrierista, heti 40 órát dolgozik, így ő viszi haza a háztartás bevételének nagyobbik részét, Doll kitűnően főz, Kitten pedig tisztán tartja otthonukat.

A massachusettsi hatóságok azt mondják, egészen addig semmi gondjuk nincsen az egyébként államilag el nem ismert hármassal, amíg a most csatlakozott Doll nem zavar be Brynn és Kitten hivatalossá tett kapcsolatába.

Fotó: Europress Getty Images

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez