Rendőrnek panaszkodott a rosszminőségű drog miatt egy amerikai nő

Hiába próbálta visszakövetelni a pénzét egy nő, aki elégedetlen volt az előzőleg vásárolt marihuána minőségével, a díler hajthatatlan volt.

A nő erre rendőrt hívott és úgy próbált jóvátételt kapni – de csak egy bilincs volt a jussa.Az igazságért akart harcolni, amit végül meg is kapott, csak nem egészen úgy, ahogy tervezte: kárpótlás helyett egy csinos, ám nem könnyen levehető kis karperecet kapott a rendőrségtől egy texasi nő. A 37 éves Evelyn Hamilton 40 dollárért vásárolt valakitől marihuánamagokat és a növény egyéb részeit, ám nem sokkal később felfedezte, hogy a termék nem megfelelő minőségű, így visszament a dílerhez, hogy visszakérje a pénzét. Ő azonban hallani sem akart a visszaváltásról, mire Hamilton mindjárt a rendőrséghez fordult panaszával.

Amikor a tiszt megérkezett, megkérdezte, hogy még mindig van-e a birtokában a kábítószer-alapanyagból, ám addigra a nő alighanem észbe kaphatott, és egy észrevétlennek szánt mozdulattal a melltartójába csúsztatott egy kisebb mennyiségű drogot. A rendőrnek viszont elég éles volt a szeme ahhoz, hogy ezt észrevegye, és már kattant is a bilincs a nő kezén.

A News13 című amerikai hírhonlap arra nem tért ki, hogy a dílert is elfogták-e.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez