Simon Cowell felépült a depressziójából?

Az X-factor ura kész diagnózissal ment az orvoshoz, aki erre csendesen rábólintott.
Simon Cowell ma már pontosan tudja, hogy depressziójának mi is volt az oka. Valójában orvoshoz sem kellett mennie egy évvel ezelőtt, hisz magától is tudta a diagnózist: mániásan vetette bele magát a munkájába, éjt nappallá téve dolgozott, napi 3-4 órai alvással.

“Azt mondta az orvos, hogy depresszió? – kérdeztem magamtól. Igen, bár ezt már tudtam magamtól is” – mesélte Cowell a betegségéről.

A médiamogult ráadásul az is nyomasztotta, hogy jó barátja Andrew Silverman – azóta volt – feleségével keveredett viszonyba. Persze ennek ma már igazából nincs jelentősége, hiszen Lauren elvált, sőt mi több – gyermeket is szült Cowellnek. Aki azóta már kigyógyult a depresszióból, hiszen azt kapta meg, amire mindig is vágyott, a családot.”Egyik műsorból a másikba estem, mindig magasabbra tettem a lécet, de aztán arra jöttem rá, hogy hiába is teszem, ha mindezt nincs kivel megosztani. Ha nincs akinek elmeséld, előbb-utóbb becsavarodsz.”Az 54 éves Cowell, habár sokat várt az apaságra, most mindent megkapott tőle, amit remélt. Talán még egy kicsit többet is. “Ha a fiamra nézek, már tudom, hogy volt értelme mindannak, amin átmentem. Megváltozott az életem, értelmet nyert azáltal, hogy tudom, felelős vagyok két emberért. A fiamért és az édesanyjáért. “

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez