Szerelemért megcsonkítva

Florence Nabakooza (30) ugandai asszony a minap teljesen felháborodott azon, hogy a férje, Byekwaaso (34) nem él vele nemi életet majdnem három hónapja. Úgy gondolta, hogy véget vet ennek az elviselhetetlen állapotnak, és pengével elégtételt vett a férfi büszkeségén.

Ezután önként jelentkezett a lugazi körzeti rendőrkapitányságon, ahol közölte: „Azért jöttem, hogy feljelentsem magam, mert levágtam a férjem nemi szervét. De az amúgy is használhatatlan volt! Folyton elkerült és megtagadta a házastársnak járó együttléteket. A természet pedig arra kötelez, hogy azt valamilyen módon  kiköveteljem magamnak. Hát megtettem.”

A családvédelemért felelős rendőrtiszt elmondta, hogy a férfit a helyi kórházba szállították, ahol kiderült, hogy csak két hete hagyta el az intézményt. Celebrális maláriával feküdt ott, az életéért küzdve. A feleség a távozást követő napokban ugyan táplálta a férjét, és elmondása szerint még imádkozott is a felerősödéséért, de számára ez túl sok idő volt, túlzottan kiéhezett. A nő nem volt tekintettel a betegségre, majd a lábadozásra, és erőszakosan használni akarta a férfit, aki szerencsétlenségére még nem volt elég erős, hogy teljesítsen álmai asszonyának.

A pár négy éve él együtt, egy közös gyermekük volt, aki már meghalt.

A kórház főorvosa elmondta, hogy a férjet azonnal a műtőbe vitték. Sok vért veszített, de hat öltéssel sikerült visszaállítani a sérült testrészt, elvileg használható állapotúra. A rendőrség kihallgatta a férjet, aki nem tett feljelentést. Ennek ellenére az esetet az államügyészség elé tárták, vádemelési javaslatra.

(Fotó:Wikipedia)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez