Internetes kémszolgáltatás szaúdi menyasszonyoknak

Új fizetős magándetektív szolgáltatást indított útjára egy ügynökség Szaúd-Arábiában, csak nőknek. Pénzért bárki megtudhat néhány dolgot a majdani férjéről. Erre vélhetően van is kereslet ott, ahol a házasságok egy részét még mindig a család rendezi el.

Annyit kell tennie a menyasszonynak, hogy megoszt néhány személyes adatot a jövendőbelijéről, plusz megadja a személyigazolványának a számát. Aztán fizet, hátradől és vár. A szolgáltató rövid időn belül szállítja a kért információkat.

A Saudi Gazette szerint például 1500 riálért (91 ezer forint) derítik ki a vőlegény imámjának segítségével, hogy a majdani férj milyen gyakran látogatja a mecsetet. Ha arra vagyunk kiváncsiak, hogy hogyan vezet, akkor ezer riált, 60 ezer forintot kell kicsengetnünk. Ha pedig az érdekel, hogy hogyan viselkedik a vőlegény nyilvános helyen, akkor már ennek a dupláját kell utalnunk. Azt, hogy dohányzik-e, viszont már 500 riálért (30 ezer forint) megtudhatjuk.

Hogy más információkat is szállít-e az ügynökség, és ha igen, milyeneket és mennyiért, arra nem tér ki a szaúdi lap. És arra sem, hogy mindehhez mit szólnak a hatóságok. Vagy a vőlegények…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez