Meghalt egy hisztérikus férfi

Egy hisztérikus férfit fogtak el egy szállodában a viselkedése miatt. Később elhunyt. A tokiói rendőrség kedden elmondta: az a férfi, aki a szállodában őrjöngött, s akit később letartóztattak, 20 órával később meghalt.

 

 

 

 

A rendőrség szerint az incidens vasárnap hajnal 3 körül történt. A TV Asahi számolt be arról, hogy a rendőrség bejelentést kapott, miszerint az Ohashi nevű szállodában egy férfi elviselhetetlen lármát csap. Amikor a rendőrség megérkezett a szállodába, a 37 éves férfi sikoltozott és erőszakosan viselkedett. A rendőrök lefogták a heves vendéget, megkötözték kezét lábát és így ültették a járőrkocsiba.

A rendőrség szerint közvetlenül letartóztatása után hirtelen elvesztette az eszméletét. Azonnal a kórházba rohantak vele, 20 órával később halottnak nyilvánították.

A rendőrség elmondta: boncolást végeznek, hogy kiderítsék a halál okát.

Eközben a Sankei Shimbun nevű lap cikke szerint a férfi szállodai szobájában a rendőrség több kis műanyag zsákokba töltött fehér és barna port talált. A nyomozás jelenleg is tart, hogy kiderítsék milyen anyagot találtak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez