Tokyo Big Sight – Nemzetközi Játékshow (Videó)

Múlt hónapban került megrendezésre a Tokyo Big Sight kiállítás-és konferencia-központban a 2014-es tokiói Nemzetközi Játék Show. A hatalmas helyszínen óriási show volt. Ez a szó szoros és átvitt értelmében is félelmetes.

 

 

 

 

A Tokió Toy Show 1962 óta Japán legfontosabb eseménye, mely a játékokról szól. Az esemény mottója: EnterTOYment – játékok, hogy a világ mosolyogjon. Ide értendők a legkülönbözőbb játékok, babák és plüss termékek, termékcsoportok, melyek Tokióban népszerűek, többek között a szezonális és az elektronikus játékok is. A rendezvény két részből áll: az első két napban csak a szakma képviselteti magát, az utolsó két napon pedig minden látogatót szívesen látnak. Tavaly a Tokió Toy Show 2013 alkalmával 18.738 szakmai látogató és 140.573 fogyasztó vett részt a vásáron.

Köszönhetően az Akihabaranews fotósának, az elsöprő öröm és vidámság aknamezején mutatott bátorságával elkészült a negyedik galéria. A galéria linkjét megtalálhatod Nayalan videóesszéje alatt a képre kattintva. Jó szórakozást!

{youtube}BhQLDN6yP9k{/youtube}

Tokyo International Toy Show Big-Ass Gallery.1.link .plate

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez