Japán karakter Robin Williams után

A Robin Williams rajongók arra kérik a Nintendo-t, hogy nevezzenek el egy karaktert a népszerű “Legend of Zelda” videojáték-sorozatban az Oscar-díjas színész után, aki múlt héten halt meg.

 

 

 

 

 

 

 

Jelenleg több mint 100.000 aláírást gyűjtöttek, valamint egy online petíció keretében is felszólítják a japán játékóriást a híres komikus tiszteletére, aki nem csak nagy játékos hírében állt, de megjelent számos Nintendo reklámban is.

Williams nagy rajongója volt a Zelda sorozatnak, még saját lányát is az abban szereplő hercegnő után nevezte el.

“Robin Williams imádta a Nintendo-t”- mondta a cég amerikai részlege egy nyilatkozatban.

“Nagyra értékeljük a játékos közösség megmozdulását a támogatásunk érdekében, és természetesen halljuk a rajongók kérését, hogy egy jövőbeli játékban lerójuk tiszteletünket az elhunyt színész felé.”

“Nem ebben a nehéz időszakban fogjuk megvitatni, hogy a jövőbeli játékok hogyan alakulnak, de nagyon fontosnak tartjuk Robin emlékét.”-tették hozzá.

A tokiói székhelyű Nintendo szóvivője azt mondta hétfőn, hogy “még semmi sem dőlt el, de nem zárjuk ki a kérés lehetőségét”.

A népszerű online játék, a “World of Warcraft” készítői mondták a múlt héten, hogy Williams meg lesz tisztelve egy karakterrel a játékban.

A színészt holtan találták múlt héten lakásában, látszólag öngyilkos lett 63 évesen.

Depressziós volt és korai stádiumú Parkinson-kórban szenvedett– mondta a felesége.

A filmek, stand-up comedy show-k és televíziós sorozatok sztárjának, Hollywood egyik legnépszerűbb humoristájának halála rendkívül megrázta a sztárvilágot és a rajongókat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez