Négy hónap után távozik a tinibanda 38 éves tagja

Mariko Tsukamoto, az AKB48 nevű japán tinilánybanda 38 éves kétgyermekes tagja, aki felnőttként csatlakozott a csapatokhoz áprilisban, “diplomázik”. Azt mondja: nagyon boldog, hogy visszatérhet az anyasághoz.

 

 

 

 Tsukamoto-ra esett a választás a több mint 5000 pályázó közül, akik között egy 82 éves hölgy is ott volt.

A családanya április 17. óta dolgozik „idolként”. Énekel, találkozik a rajongókkal, eseményeken és koncerteken bizonyítja tudását, nem beszélve a TV-műsorokról, ahol rendszeres paródiák tárgya. Színpadon július 16-án debütált.

Tsukamoto augusztus 31-én tartotta „vizsgaelőadását” az AKB48 színházban, Akihabarában. 20 dalt énekelt, beleértve a “Oshiete Mommy-t” (Mond anyu…)- írja a Sport Nippon.

A közönségnek úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt négy hónap meglehetősen izgalmas volt. Megköszönte a rajongóknak a melegszívű támogatást és a kedvességet, ami bátorságot adott neki.

Az AKB48 az egyik legjobban jövedelmező előadói csoport, mely pop-banda, részben pedig tehetségkutató show, ahol egy tag idejét a rivaldafényben elsősorban az határozza meg, hogy mennyi inspirációt, biztatást kap a rajongóktól.

A legnépszerűbb lányok és fiatal nők továbbra is részét képezik az alapcsoportnak, akik énekelnek és táncolnak. A dalok sablonos rágógumi dallamok, melyekben persze a fiatalság, az ártatlanság és a tiszta szeretet elengedhetetlen kellék. Azok, akik kiesnek az rajongói pikszisből, azokat lefokozzák valamely al-csapatba, valahogy úgy, mint egy futball-ligában.

A sok csoport vonzereje abban rejlik, hogy gyakori a lehetőség a rajongók számára, hogy találkozzanak, beszélgessenek, vagy barátkozzanak velük a közösségi oldalakon.

{youtube}VJWyEPFQ3l0{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez