Hogy áll a Közel-Kelet a Nagy Nemzetközi Péniszteszten?

Titokban biztosan sokan vártak már rá. Elkészült a világ péniszméret-térképe. A hatalmas hozzájárulást az emberiség tudásához a kanadai BodyRock tévének köszönhetjük: áldozatos munkával ők derítették ki, hol mennyire lehetnek büszkék a pasik. Mi is mellékeljük a sorrendet.

Az arabokra vonatkozó eredményeket az AlBawaba hírportál vette górcső alá. Szerinte a libanoniak, akik szeretik mindenben a térség ászainak hinni magukat, nem panaszkodhatnak. Csaknem 17 centis átlagukkal a világ élmezőnyében vannak, ötödikek. A Közel-Keletről senki más nem került be ebbe az elit, 16 centitől fölfelé mért klubba. Amelyben egyébként a felmérés szerint tagok a magyar férfiak is.

A második csoportban (nagyjából 14-16 centi) találhatók az egyiptomiak, az AlBawaba szerint igazán egészségesnek mondható 15,7 centijükkel. De itt vannak az izraeliek is. Mindkét közel-keleti náció megelőzi a szuperhatalom Egyesült Államokat, amely csak a harmadik csoportba, 12-14 centi közé tudta beverekedni magát. Akárcsak Algéria vagy Törökország.

A lista végén kullognak a 11 és fél centis, vagy még kisebb nemzetek, köztük Irak és a nála nem sokkal jobb eredményt elért Irán. A felmérésben 80 ország vett részt, a többi közel-keleti államról így nem tudunk adatot közölni. Mellékeljük viszont a listát, itt.

A világátlag egyébként 14 centi. Lehet méricskélni. Ja igen: az említett méretek az izgalmi állapotra vonatkoznak. És a világbajnok a Kongói Demokratikus Köztársaság, ott 18 centi az átlag. A földrészek versenyét Dél-Amerika nyerte (16.1), az abszolút vesztes ország pedig Észak-Korea, kicsivel 10 centi alatt. Ezenkívül azt is sikerült megtudnunk, hogy a világ összes férfijából csupán 3 százalék büszkélkedhet 20.3 centinél, vagyis 8 hüvelyknél nagyobb szerszámmal.

Hogy miként készült a felmérés, azt viszont nem tudjuk. Csak azt, hogy a méretek az ágyékcsonttól a csúcsig értendők. A BodyRock tévé Facebook-oldalán egyébként máris van olyan női kommentelő, aki az eredmények fényében magyar férfit követel magának.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez