Esővízen és nyers halon élt 66 napig-túlélte

Louis Jordan az éjszaka közepén borult fel vitorlás hajójával, amit aztán már nem tudott megjavítani, tegyebek között sérült válla miatt. A horgászútra induló férfi azonban nem adta fel és két hónapon keresztül vegetált esővízen és nyers halon.

Jordan végül egy német hajónak köszönheti életét, az találta meg Észak-Karolina partjaitól körülbelül 200 mérföldre. Sérült vállán és a kiszáradáson kívül kutya baja sem volt.”Végre meghallotta Isten az imáimat, pont mielőtt elfogytak volna a tartalékaim” – mondta el a CNN-nek.

Természetesen hamar felélte a magával hozott élelmiszert és ivóvizet, ezután esővizet gyűjtött, összesen majdnem 100 litert, amiből naponta csupán öt decit fogyasztott. A halászat először nem volt túl gyümölcsöző, de Jordan a ruhái mosása közben rájött, hogy a halakat valamiért vonzza, ha berakja a gönceit a vízbe.

A német hajóról a parti őrség helikoptere szállította egy virginiai kórházba, de a 37 éves férfi olyan jó állapotban volt, hogy egy nap után haza is engedték családjához.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez