Néha még a stílusikon is pihen. Amal Clooney szakadt farmerben

Nagy-Britanniában stílusikonnak számít George Clooney libanoni-brit felesége. Aki azonban nem csak tűsarkút és szűk, vagy éppen bő szoknyát, decens farmert hord. A hétvégén szakadtan kapták lencsevégre, amikor a Money Monster forgatásán meglátogatta a férjét.

Amal Clooney-t, a világon jól ismert és nagyra tartott nemzetközi jogászt tavaly még a British Fashion Award-ra is jelölték, elsősorban a nyári, világraszóló esküvőn viselt ruhakölteményeiért. Az Anglia legstílusosabb személyisége címet végül Emma Thompson nyerte el, de Amal Clooney-t is abszolút divatikonnak tartják a szigetországban, sőt még azon is túl.

De a mindig elegáns  és makulátlan, 30-as évei második felében járó  szépségnek is jár néha egy kis lazítás. Mint például az elmúlt hétvégén, amikor szakadt farmerben, tornacipőben és barna motorosdzsekiben kapták le a fotósok, miközben Oscar-díjas férjével együtt sétáltatta a kutyákat, Louie-t és Einsteint, a két cocker spánielt George Clooney legújabb filmjének forgatási szünetében.

amalék

A sétára az 53 éves színész-rendező is másképp öltözött, mint szokott. A mellénye zsebeit dagasztó robbanóanyagok a készülő film kellékei.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez