Bruce Jenner, a Kardashian lányok nevelőapja: nő vagyok!

Az egykori olimpikon, mostanában pedig reality tv-műsoráról elhíresült celeb, Bruce Jenner véget vetett a bulvársajtó örökös spekulációinak és végre nyíltan beszélt átalakulásáról. Jelenleg talán onnan lehet ismerős itthon, hogy ő Kim Kardashian (és két testvére, Kourtney és Khloe) nevelőapja. Vagy legalábbis csak volt, feleségével 2013-ban jelentették be, hogy elválnak.

Korábban írtunk róla: egy ideje már tagadhatatlan, hogy a celebbé avanzsálódott egykori atléta elkezdte átalakulását és a közeljövőben már nőként fog élni. Bár a bizonyítékok megvoltak, az egész világ (de főleg az Egyesült Államok) meg volt győződve róla, valódi, személyes vallomás csak most érkezett a 65 éves reality sztártól.

Jenner most utoljára szerepel “Bruce” néven a sajtóban, az ABC News műsorában vallott színt Diane Sawyer műsorvezetőnek.

“Egész életem erre készített fel. Nemcsak az elmúlt évek, melyek során egyfolytában kinevettek” – mondta Jenner, akit valóban nevetség tárgyává tett az amerikai bulvármédia. A műsorban elmondta, többé nem eredeti nevén szerepel majd, mostantól “önmagaként” folytatja életét.

“Bruce hazugságban élt, erre pedig nem vagyok képes többé.”

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez