Playboy-életmóddal a dohányzásért

Travers Beynon Hugh Hefner ausztrál és egyben jóval antipatikusabb verziója. Beynon amellett, hogy fényűző bulikat tart, ahol több pár szilikon található, mint műanyagpohár, a FreeChoice nevű dohánycég örököse.

Ahogyan az a fenti képen is látható, Beynon az ízléses öltözködés mintapéldája, emellett pedig az egyik fő szószólója a rongyrázás elítélésének. Ezt bizonyítja rózsaszín zakója és kifinomult vonzódása a visszafogott arany ékszerekhez, illetve temérdek méregdrága autója, melyekről soha sem felejt néhányat lefotózni és felrakni az Instagramra vagy a Facebookra.

480150-103f0096-f561-11e4-8c72-1927143d54c4

Komolyra fordítva a szót, az extravagáns dohánykirály érdekes megközelítést választott terméke népszerűsítéséhez. Tekintve, hogy Ausztráliában (és a nyugati világban a legtöbb helyen) komoly tiltás van érvényben a dohánytermékek reklámozására, Beynon új lehetőségek után nézett. Végül arra jutott, hogy bevállalja a nehéz és kimerítő feladatot és addig bulizik, míg még több ember rá nem szokik kiemelkedő minőségű cigarettáira. Igen, valóban egy visszautasított Jersey Shore szereplő kreativitásával és ízlésvilágával akarja családi bizniszét még nagyobb profithoz juttatni, de grandiózus terveiről inkább hallgassuk meg őt magát:

„Az elképzelésem mindig is az volt, hogy egy még szórakoztatóbb parti-szcénát teremtsek. Valami olyat, amit a felnőtt Disneylandnek hívnak majd, egy csipetnyi Charlie és a csokigyár feelingel” – mondta el Beynon.

Mindemellett pedig szerény, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy – hosszas kérlelés után – így beszél magáról:

„Én a Nagy Gatsby, Hugh Hefner, a Wall Street farkasa és Tony Stark keveréke vagyok, aki rajong a Versace termékekért és könnyen átalakul egy Willy Wonka [Charlie és a csokigyár ismét] karakterré.”

475343-12c2a46c-f561-11e4-8c72-1927143d54c4

Nem kell aggódni, Beynon nem agglegény, felesége és két gyereke van (igazából négy, a korábbi feleségétől is van kettő).

„Családos ember vagyok, négy gyermek apja és van egy kutyám, Spartacus. Elhivatott vagyok és keményen dolgozom, szeretek segíteni az embereken.”

478786-153629da-f561-11e4-8c72-1927143d54c4

Efelől nincs kétségünk.

Az általa rendezett bulik pedig állítólag szenzációsak és bár valóban extravagánsak, sohasem lépik át a jó ízlés határát. Egy résztvevő arról mesélt, hogy Beynon hogyan érkezett saját bulijára:

„Összesen négy helikopterrel jött, ebből három csak kísérte. Mikor földet értek, kiszállt a legnagyobból és négy-öt csaj jött vele, akik római istennőknek voltak öltözve.”

Valamilyen furcsa okból kifolyólag a queenslandi Cancer Council (Rákellenes Tanács nem találta izgalmasnak Beynon formabontó kampányát. Felháborítónak találják, hogy ilyen sunyi módon kerüli meg a dohányzás reklámozásának tiltását.

A legkisebb kontienensen évente 3700-an halnak meg a dohányzásnak köszönhetően és 36 ezren kerülnek miatta kórházba.

Fotó: Istagram

(Visited 29 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez