Agyonverték egy tál rizseshúsért

Az indiai Haidarábád városában egy fiatal életét vesztette egy utcai harcban, aminek tétje egy tál biryani volt, avagy fűszeres rizses csirke.

Heves utca harcok dúltak egy indiai város utcáin a fiatalok közt, aminek tétje egy tál rizseshús volt, és ami egy tinédzser életébe került. A küzdelem május 3-án zajlott, de az elhunyt fiú szülei azt sem tudták valójában miért halt meg a fiú. Úgy tudták: közúti balesetben hunyt el, ami egyébként Indiában az egyik leggyakoribb halálok. Az igazságra akkor derült fény, amikor a rendőrség egy videó kapcsán kezdett el nyomozni, amin utcai verekedések láthatók.

A 17 éves Nabil Mohammed egy elhagyatott sikátorban halt meg a harcban. Az utcán egy Owais nevű srác, miután két egymást követő győzelmet aratott a párbajok során, Nabillal került szembe. Nabil eleinte félt a harctól, de aztán a többi fiú kigúnyolta őt, gyávának nevezték és kinevették. A feldühödött Nabil ekkor felemelte Owais-t, hogy a földre dobja. Owais azonban kikerült a karmai közül, majd megütötte ellenfelét a halántékán és a nyakán. Néhány másodperc múlva Nabil összeesett. A banda tagjai azonnal rohantak vele a kórházba, de ott halottnak nyilvánították.

A banda tagjai a kórház személyzetének azt mondták, hogy társuk motoros mutatványok bemutatása során sérült meg. Az eset után a csapat tagjai elmentek Nabil otthonába és elmondták a családnak, hogy a fiatal tizenéves fiú meghalt egy közúti balesetben.

„Hajnal 3-kor hívtam a fiamat, hogy jöjjön haza. Azt mondta a barátaival van, de nemsokára hazajön. Fél 7-kor néhány fiú közölte velem, hogy balesetet szenvedett- mondta Nabil anyja a médiának. A fiú édesapja, aki Dubajban taxisofőr, a temetésre ért vissza a városba.

„Gyanakodni kezdtem és a rendőrséghez fordultam”- mondta Nabil édesapja. A rendőrség később kihallgatta a többi jelenlévő fiút, akik végül elárulták, hogy Nabil harc közben halt meg. A rendőrség ezek után jutott hozzá a videóhoz, amit a fiatalok mobiltelefonnal osztottak meg egymással. A videón Owais is szerepel.

„Miután alaposan megvizsgáljuk az eset körülményeit, és az ügy részletei megváltoznak, le fogjuk tartóztatni a bűnösöket- nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez