Így szexelnének a japán mamik

Tavasz van, és ez bizony nem csak az állatoknál, de az embereknél is ez a romantika időszaka. Azok, akik ebből a szempontból közömbösek, azok nézzék meg az alábbi videót, ugyanis a RocketNews24 riporterei arra voltak kíváncsiak Tokió utcáin, hogy vajon milyen érzelmek rejtőznek az idősebb japánok szívében?

Az idős lakosságot olyan szokásos dolgokról kérdezték, melyek leginkább a fiatalokat foglalkoztatják manapság. A pénz vagy a külső a fontos? Hol találnak sármos férfiakat Tokióban, illetve lehet e elég öregnek lenni a szerelemhez?

Sugamo kerület Tokióban egy nyugodt bevásárlónegyed, amit sokszor az idősek Haradzsukujának neveznek. Utóbbi a fiatalok divatmekkája. Sugamoban naponta sok idős embert lehet látni, akik nagyon jól érzik magukat picit távol a nyüzsgő nagyvárosi hangoktól. Itt indultak el a riporterek az utcán, akik arra voltak kíváncsiak, hogy a sokat tapasztalt bölcs emberek vajon hogyan viszonyulnak a szerelemhez, és mit tartanak fontosnak? Az idősek meglepőn nyitottan álltak a dologhoz, és amellett, hogy meglepő dolgokra is fény derült, néhány gyakorlati tanáccsal is szolgáltak, ami nem a külsőségekről szól.

Míg voltak olyanok, akik nem szívesen osztották meg ezzel kapcsolatos gondolataikat kamerák előtt, lényegében megfigyelhetjük, hogy Sugamo kerületben mindenki nagyon kedves. Még azok is, akik nem szívesen adtak választ a kérdésekre, mosolyogtak és nevetgéltek.

De nézzük mit is mondtak az idősek arra kérdésre, hogy mia férfi ideáljuk?

Legyen fiatal és jóképű, de az igazából lehetetlen. Valaki, aki 30-as, vagy 40-es.”- mondta egy idős hölgy. „Amikor meglátok egy fiatal férfit, én is fiatalnak érzem magam.” Sajnos a videóból az idősek pontos kora nem derül ki, de hát mint tudjuk nem is illik megkérdezni.

Legyen őszinte és legyen pénze”- mondta egy másik hölgy. „Általában a legtöbb vita a pénz miatt van. Amikor már nem érzed, hogy úgy ver a szíved, mint fiatal korban, akkor rájössz, hogy öreg vagy.”

Én inkább a vékony nőket szeretem, de nem gond ha idősebb”- mondta egy idős úr.

Ha kíváncsi arra, milyen gondolatai vannak még az idős japánoknak a szerelemről, ne hagyja ki az angol feliratos videót, melyből kiderül, hogy az idősek igényei nem sokban különböznek a fiatalokétól.

 

(Fotó:Youtube)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez