Vége a kockahasnak, éljen a dad bod!

“Mert megnyugtatja őket, hiszen a saját testük sem tökéletes- ezt állítja egy amerikai közvélemény-kutatás alapján egy diáklány, akinek blogja országos vitát kavart az Egyesült Államokban.

“Why Girls Love the Dad Bod?” – Miért a papa testalkatát szeretik a lányok?

“A kigyúrt fiúk ijesztőek”- állítja Mackenzie Pearson kisasszony. A kockahas azt mutatja, hogy az illető fanatikusan edzi magát és szorgalmasan diétázik. Ki akar ilyen partnert? Ráadásul az ilyen partner a lányoktól is hasonló fanatizmust vár el. Akkor már sokkal megnyugtatóbbak az olyan fiúk, akik úgy néznek ki, mint papa fiatalabb korában: nem túlsúlyosak, de van egy kis pocakjuk. Nem is titkolják: szeretnek enni és inni a hétvégén. Ami a fitnesz fanatizmust illeti, az nem az ő világuk.

A Dad Bod kifejezés pillanatok alatt igen népszerűvé vált, valamit tehát eltalált Mackenzie Pearson kisasszony az Egyesült Államokban. Különösen azzal vált népszerűvé, hogy kimondta: a szebbik nem nem szeret diétázni és nem tartozik az álmai közé, hogy fitnesztermekben töltse a szabadidejét. Mindez lehet, hogy új trendet jelez az Egyesült Államokban- állapítja meg a Madame Figaro, mely ismerteti a nagy visszhangot kiváltott cikket arról, hogy a lányok körében a papa pocakja népszerűbb, mint a kockahas.

(Fotó:GettyImages)

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez