Kis orosz győzelem a britek felett / Letaszítják a trónról az Attraction-t az oroszok?

Nem a magyar Attraction az egyetlen külföldi táncegyüttes a Britain’s got talent tehetségkutató történetében. Az idén egy szibériai csapat hódította meg az angol közönséget. A Youtube felvételt már több mint 5 millióan látták.

Miközben május 9-én egész Oroszország a II. világháború végének 70. évfordulóját ünnepelte, maroknyi tomszki fiatal Londonban próbált szerencsét. A világszerte népszerű tehetségkutató színpadán lépett fel a UDI tánccsoport teljes sötétségben. A jó és rossz harcát bemutató előadás teljesen rabul ejtette a zsűrit és a közönséget.

A Britain’s got talent befolyásos producere, Simon Cowell az értékelésnél elmondta, sokszor kérdezik, miért engedik külföldieknek is a fellépést. Szerinte így olyan fantasztikus művészeket láthatnak, mint például a tomszkiak.

A UDI a most hétvégi középdöntőn is túljutott. Az utolsó forduló szombaton lesz, ahol eldől, megnyerik-e a 250.000 fontos fődíjat. A körülbelül 106 millió forintnyi összegből iskolát építenének, hogy tovább taníthassák táncolni a tomszki árvaházak kis lakóit. A nyeremény másik része a versenyt lezáró gála, ahol a brit királyicsalád előtt lépnek fel a győztesek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez