Megmérgezték B. B. Kinget?

Ezt állítja a nemrég elhunyt blues legenda két lánya. A 89 éves korában meghalt gitáros-énekes holttestét megvizsgálták, az eredmény 6-8 hét múlva várható.

Édesapánkat meggyilkolták- állítja B. B. King két lánya. Karen Williams és Patty King szerint az öreg és beteg sztárt menedzsere és annak asszisztense megmérgezte, miután elérték, hogy bevegye őket a végrendeletbe. A menedzser, aki 39 évig töltötte be ezt a tisztséget, nevetségesnek nevezte a vádat. B. B. King Las Vegasban halt meg, ahol hosszas kórházi kezelés után hazaküldték. A gitáros-énekesnek súlyos cukorbetegsége volt, és emiatt az állapota igen nagymértékben leromlott. Halála idején csakis a menedzser asszisztense tartózkodott a házban.

B. B. Kingnek 11 életben levő gyermeke van. A két lánya szerint valamennyien támogatják az ő jogi lépésüket. A gyerekek egy csoportja már korábban bírósághoz fordult, mondván: a menedzser nem gondoskodik megfelelően az idős és beteg művészről. A bíróság akkor elutasította a panaszt, és kimondta: a menedzser megfelelőképp gondoskodik B. B. Kingről. Amerikában egyáltalán nem ritka, hogy a sztárok örökösei összevesznek a végrendeleteken. Az viszont, hogy gyilkossággal vádoljanak meg valakit az örökösök közül, nem túlságosan gyakori, de B. B. King lányai mégis ezt tették a blues legenda halála után tíz nappal.

(Fotó:AFP)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez