A 65 éves bombázó, aki férfi olimpiai bajnok volt Montrealban

Selyem alsóneműben fényképezte le a szebbik nemhez átigazolt Bruce Jennert a világ egyik leghíresebb fotósa, Annie Leibovitz. Szólítsatok Caitlynnek! – mondja a Vanity Fair címlapján Jenner, aki férfi tízpróbában lett olimpiai bajnok Montrealban, 1976-ban.

Csaknem negyven évvel az olimpiai arany után Jenner újra a címlapra került – új szerepben. 65 éves korban változtatott nemet, és emiatt igen boldog: “Bruce Jennernek sokáig és sokat kellett hazudnia, Caitlyn Jenner őszinte lehet!” – nyilatkozta a nemet változtatott sztár mesés birtokán Malibuban, ahol selyem alsóneműben fényképezték le, hogy a Vanity Fair címlaplánya legyen.

A híres amerikai sportoló egy televíziós interjúban jelentette be áprilisban, hogy nemet változtatott. Ezentúl Caitlyn Jennernek hívják. Lánya és két mostohalánya helyeslik döntését. Egyikük nem más, mint Kim Kardashian, a híres örmény származású modell. A 34 éves sztár, akinek 32 millió követője van a Twitteren, az elsők között gratulált mostohaapjának, aki nőként folytatja tovább. Kim Kardashian elmondta: ő ad majd divattanácsokat Caitlyn Jennernek, aki még kissé bizonytalanul mozog a női divat világában.

A Vanity Fair szereti az olyan címlapokat, melyek a botrány határát súrolják, és épp ezért nagy feltűnést keltenek. Itt jelent meg például a kismama Demi Moore meztelen fotója. Ugyanaz az Annie Leibovitz készítette azokat a fotókat is, aki most a Caitlynné változott Bruce Jennert fotózta.

Kép: Europress/AFP

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez