Véresre verte egy drón Enrique Iglesias kezét

Enrique Iglesias soha nem felejti el a Tijuánában szombaton tartott koncertjét: a jobb kezén olyan vágásokat ejtett egy támadó drón, hogy az énekes véres kézzel vonult le a színpadról, és azóta egy Los Angeles-i kórházban gyógyul.

A támadás a mexikói város La Plaza de Toros de Playa téren történt, ahol a 40 éves énekes Sex & Love című CD-jének dalait mutatta be világ körüli útjának részeként a város főterén összegyűlt mintegy 12 ezer ember előtt. 

Julio Iglesias fia igyekezett elkapni az egyik repülő objektumot, amely a kameráját olyan közel hozta az énekeshez, hogy az már zavaróvá vált számára. A távolból irányított gépmadár azonban nem adta meg magát, újra és újra megközelítette az énekest. Iglesias ekkor meg akarta fogni a drónt, hogy a nézőtér felé fordítsa – hadd lássák a nézők azt is, amit ő lát -, de ekkor a forgó részek megsebesítették a kezét.

Mivel a seb azonnal erősen vérezni kezdett, még a színpadon elsősegélyben részesítették, és annak ellenére, hogy javasolták neki: szakítsa félbe a koncertet, az énekes inkább még fél órát énekelt. Az immár vérfoltos, szokásos fehér ingében szokatlanul drámai képet nyújtott a színpadon. Képviselője szerint ezzel  nem mindennapi művészi nagyságról tett tanúbizonyságot. Ingére vérével egy szívet igyekezett rajzolni – a közönség nagy ovációja közepette. Szó szerint “vérrel és verejtékkel” fejezte be a koncertet.

Később kiderült, hogy a drón nem engedelmeskedett az irányítóinak, valami nem működött jól, és ezért  történt minden. A koncert végén az énekest a repülőtérre szállították, és egy Los Angeles-i kórházba vitték. Az ifjú Iglesias következő koncertje július 3-án Mexikóvárosban lesz.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez