Agorosso hazatért

Az afrikai Oscar díjas zenész Agorosso tegnap késő este érkezett vissza Malawiba, miután 10 napot töltött Magyarországon az AHU vendégeként.

A hosszú (3 és fél napos) visszaút során igen elfáradt, de így is nagy örömmel beszélt magyarországi élményeiről. Legfontosabbnak tartotta kihangsúlyozni a magyarok vendégszeretetét és hogy semmiféle idegengyűlölettel nem találkozott, pedig, ahogy mondta volt, hogy egy egész klubban egyedüli feketeként volt jelen! Mindenkitől szeretetet kapott és ezért örökké hálás lesz!
Emellett kiemelte, hogy mennyire fejlett Magyarország és hogy milyen rengeteg gyönyörű történelmi épületet látott Budapesten. A mellékelt fotón Luc Deschamps-al (Agorosso menedzsere) látható, aki szintén nagy örömmel hallotta a híreket. Luc Deschamps szintén háláját fejezte ki az AHU-nak és a HTCC hálózatnak, hogy ilyen fantasztikus lehetőséget biztosítottak Malawi egyik kiemelkedő zenészének!
Agorossora több tévés-, rádiós- és újság-interjú vár még itt Malawiban a következő napokban, mivel az egész ország kíváncsi, hogy hódította meg malawi zenéjével Magyarországot!
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez