Jótékonyság: anyukák harca a 3 éves Beckham-lány cuccaiért

Még csak három éves, de máris olyan ruhatára van Harper Beckham-nek, amelyet még a legelszántabb divatőrültek is csak irigyelhetnek. A mama, az ex-Spice Girl Victoria most a gardrób néhány szekcióját kiürítette: jótékony céllal piacra dobta a kislány levetett cuccait.

Chloe, Marc Jacobs, Gucci, Ralph Lauren, Stella McCartney, Versace – a többi között ilyen cimkék ékesítik azoknak a ruháknak a bélését, amelyeket most a londoni anyukák másodkézből vehettek meg. Az árcédula, már az eredeti, helyenként ezer dollár körüli összeget mutatott. A ruhácskák, szoknyák, topok, nadrágok és kabátok mellett apró színes Martens bakancsok és klumpák is kerültek egy Primrose Hill-i jótékonysági boltba. A zenéből a divatszakmába átigazolt Victoria Beckham a Save the Children, Mentsétek meg a gyerekeket alapítvány Fashion Saves Lives, a Divat életeket ment kampányának részeként ajánlotta fel a holmikat. A bevétel hátrányos helyzetű gyerekeket segít majd fejlődő országokban.

Az anyukák hosszú, tömött sorokban várakoztak tegnap nyitáskor a bolt előtt: a Reuters beszámolója szerint mindenki elsőként akart lecsapni a Beckham-kislány designer-holmijaira. A Save the Children PR-igazgatója azt mondja: már előző nap is sokan sétáltak arra, próbáltak bekukucskálni az üzletbe, és álló nap kopogtattak, hogy megtudakolják, hogyan lehetnének majd ők a következő boldog birtokosok. Az első darab nyitás után percekkel el is kelt. De ha valaki lemaradt, még van esélye – mégpedig egy, eredetileg több mint másfél millió forintos rózsaszínű Mischka Aoki ruhára. A virágokkal és ékszerekkel diszített, 3 éveseknek való darabra a hónap végéig lehet licitálni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez