Pornósztárt kényeztetett a pilótafülkében a kapitány

Az esetre úgy derült fény, hogy a hölgy a kapitány sapkájában készített szelfiket kirakta a Facebookra. Sztorizott is a pilótafülkében történtekről. A Kuwait Airways most vizsgálja az ügyet.

Még 2013-ban szórakoztatta a pilótafülkében Chloe Mafiát és barátnőjét a Kuwait Airways Londonból New Yorkba tartó járatán a gép kapitánya. A hölgyről annyit kell tudni, hogy Chloe Khanként is ismert, és a brit X Factor sztárja volt öt évvel ezelőtt, egészen addig, amíg kokain-problémák miatt ki nem zárták. A vádakat akkor vehemensen tagadta. Szemérmetlenül gazdag, vagyonát úgy szerezte, hogy webkamera előtt vetkőzött.

A két évvel ezelőtti repülőútról videó is készült, és több szelfi. Vizsgálat azonban csak most indult, a brit sajtó ugyanis tegnap szellőztette meg az esetet. Még aznap visszahívták a kapitányt Bangkokból, ahová a kuvaiti hatóságok szerint nem pilótaként, hanem turistaként repült. Ha bebizonyosodik, hogy a képek valódiak és a történet  igaz, nem lesz könnyű dolga. Az illetékes miniszter azt ígéri, megteszik a szükséges intézkedéseket, ami alighanem azt jelenti, hogy a pilóta újra repül majd. A kuvaiti légitársaságtól.

A történet pedig, ahogy azt Chloe Mafia elmesélte, a következő:

“Körülbelül 30 perc telt el a felszállás óta. A business osztályon ültünk, éppen csak kikapcsolták a biztonsági övek jelzését, amikor egy légiutas-kísérő lépett hozzánk, és azt mondta: a pilóta szeretné, ha bemennénk hozzá a fülkébe. Amikor beléptünk, bezárták az ajtót, és a kapitány bemutatkozott. “Én vagyok a csintalan kapitány.” Azt mondta, beengedi a szexi lányokat a pilótafülkébe. Igaz, nem szabadna, de itt most ő írja a szabályokat. Aztán arra kérte a stewardesst, hogy hozzon egy üveg pezsgőt, amit a barátnőmmel meg is ittunk.

Chloe és barátnői többnyire magángéppel utaznak.
Chloe és barátnői többnyire magángéppel utaznak.

 

Rágyújtott. Arra gondoltam, ez kicsit fura, de azt mondta: ő a kapitány, bármit megtehet. Megkérdeztem, hogy ez biztonságos-e, mire azt válaszolta, hogy az emberek túl nagy hűhót csapnak a biztonság körül. Ledöbbentem.  A pilóták nem ittak alkoholt, de a kapitány kábé két doboz cigit szívott el New Yorkig. Közben az Oroszlánkirályból énekelte a Hakuna Matatát, meg Toni Braxtontól az Unbreak My Heart-ot. Minden egyes gombot és kapcsolót végigmutogatott, hogy melyik mit csinál, aztán azt mondta: az ölébe ülhetünk, felvehetjük a sapkáját és vezethetjük a gépet. A másodpilóta nem dohányzott és nem is beszélt sokat. Néhány viccet mesélt, de hál’Istennek őt jobban érdekelte  a gép vezetése.”

Mindeközben több mint 300 utas ült gyanútlanul a gépen. A pilótafülkékbe 2001. szeptember 11. óta utas nem teheti be a lábát, a dohányzás 2007 óta tilos. A kuvaiti légitársaság azt ígéri: ha végez a vizsgálattal, nyilvánosságra hozza az eredményt.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez