Politikus akar lenni a miniszter pornozó lánya

A botrányairól és luxus életviteléről elhíresült Iris Kaingu bejelentette, hogy az egyetem elvégzése után parlamenti képviselő akar lenni.

A zambiai oktatásügyi miniszter lánya jelenleg egy brit egyetemen tanul üzleti ismereteket, és ha minden rendben megy, akkor jövő év áprilisában már kézbe veheti a diplomáját. A fiatal hölgy elmondta, hogy mindent meg szeretne tenni Zambia fejlődésért és felemelkedésért, ezért szeretne indulni majd a következő parlamenti választáson.

Iris, a Muvi TV-nek adott interjújában azt is elmondta, hogy édesapját tekinti az elsőszámú mentorának és példaképének. A politikusi pályáról pedig azután döntött, miután több ezer „lelkes” követőt sikerült összegyűjtenie magának a legnépszerűbb internetes közösségi oldalakon.

Az ambiciózus lány azonban még egyszer bocsánatot kért, amiért kiszivárgott  rendkívül pikáns házi szexvideója, aminek egyébként töretlen népszerűségét köszönheti, főként a férfiak körében. Elmondása szerint a videó nyilvánosságra kerülése óta állandóan rossz fényben tünteti fel a helyi média, aminek szeretne mihamarabb véget vetni. Iris pikáns videóját egyébként a legtöbb pornó oldalon megtalálható.

1ffffff

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez