Dögös csajok a ringben (videóval)

Új ketrecharc-bajnokságot találtak ki az Amerikai Egyesült Államokban, hogy szexi fehérneműbe öltözött csajok verjék egymást agyba-főbe.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az LFC (Lingerie Fighting Championship) elnevezésű küzdősport-bajnokság a tengerentúlon, amit egy Las Vegas-i modell, Roni Taylor álmodott meg. A modell elmondta, hogy a bajnokság indulása óta minden jegy elkelt. Az LFC-t pedig azért hozta létre, hogy végre legyen egy olyan liga is, ahol szép csajok mérhetik össze küzdősport-tudásukat. Taylor kifejtette, hogy számos olyan profi MMA bajnokság létezik már, ahol nők is bunyóznak, de többségük csúnya, ezért rossz végignézni, ahogyan püfölik egymást.

Az LFC-ben a lányok kizárólag fehérneműben léphetnek ringbe. A verekedések pedig valódiak – állítja Taylor, aki megesküdött arra, hogy a lányok nem színészkednek, hanem tényleg verik egymást. A modell végezetül azt is elmondta, hogy a bajnokságban résztvevő csajok mind jártasak a küzdősportokban, és minden nap több órát edzenek.

LFC12

 

LFddcc

(Visited 19 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez