Hiánypótló videón a világ buditérképe

Nem ez az első Cut.com video, ami egy bizonyos jelenséget mutat be a világ minden tájáról. Készítettek már anyagot a csókolózásról és az iskolai étkeztetésről is, most azonban az utóbbi téma végkifejletét tűzték ki célul. Íme egy video a világ különböző toalettjeiről.

„Úgy döntöttünk, elküldjük munkatársunkat, Blaine-t, hogy nézzen utána a világ legkülönbözőbb pontjain található nyilvános WC-knek” – olvasható a video leírásában.

Feltehetőleg ez az a mondat, amelyet valahol a szíve mélyén minden újságíró boldogan fogadna. Ugyan a téma a mellékhelyiség, azért az ember mégiscsak körbeutazza a világot és egyébként ki ne lenne kíváncsi arra, ki hogy székel a világ különböző országaiban. Már ha ő maga próbálhatja ki és nem mást kell meginterjúvolnia, miközben elvégzi a dolgát.

Talán nem meglepő, hogy – ahogyan a legtöbb dolog esetében – a mellékhelyiségek is végtelenül különbözőek országtól és régiótól függően. Néhol a WC-papírnak még csak hírével sem találkozunk a bidéknek köszönhetően, de láthatunk mindenféle méretű és alakú WC-t, sőt még a lehúzás is a végtelenségig variálható. Vagy a leöntés.

Az eredeti cikket a Daily Mail oldalán olvashatjuk és itt találjuk a videót is.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez