Kim Dzsongun viccfigura lett

Kim Dzsongun Észak-Korea legfelsőbb vezetője bizony sokszor kerül a figyelem középpontjába világszerte. Létezik egy olyan fegyver a világon, ami ellen a világtól elzárkózó ország vezetője sem tehet semmit: az internet.

Nemrégiben Kim Dzsongun meglátogatta az ország hadseregének női részlegét. A látogatásról, és arról, hogy a hölgyek mennyire örülnek neki egy fénykép is napvilágot látott, amire persze az egész világon felfigyeltek. A képen a hölgyek tömege annyira örül Kimnek, hogy mind sírva is fakadtak. Egyesek más országokban azonban megalkottak néhány vidám photoshop remekművet, amivel elég durván provokálják a vezetőt. Sok újságíró felteszi a kérdést: tényleg megéri a provokáció? Ugyanakkor mások úgy gondolják: valószínűleg Kim Dzsongun is érteni fogja a viccet, ha meglátja a képeket.

Itt az eredeti kép:

kim-jong-un-photoshop-16

Íme a photoshop változatok a teljesség igénye nélkül (ezek még az enyhébbek).

kim-jong-un-photoshop-1 kim-jong-un-photoshop-1 kim-jong-un-photoshop-2 kim-jong-un-photoshop-3 kim-jong-un-photoshop-4 kim-jong-un-photoshop-5 kim-jong-un-photoshop-6 kim-jong-un-photoshop-7 kim-jong-un-photoshop-9 kim-jong-un-photoshop-12 kim-jong-un-photoshop-14 kim-jong-un-photoshop-16

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez