Robbantássorozat Kínában

Kínában 15 helyről jelentettek egyszerre robbanást, a többi között egy bevásárlóközpontból, börtönből, a megyei önkormányzatról, a piacról, szupermarketekből és a járványvédelmi központból.

Robbantássorozat volt Kína Liucsou városában ma délután – számolt be róla a média és a közösségi oldalak. Az önkormányzat megerősítette, hogy a robbantások helyi idő szerint délután 4 óra előtt néhány perccel kezdődtek. A rendőrség, a tűzoltóság és az egészségügyi hatóságok gyorsan megérkeztek a helyszínekre és megkezdték a mentést.

guanxi-blast-e

A lakosok arról számoltak be, hogy a robbanásokat hallottak késő délután, illetve hogy egy épület egy része összedőlt – derült ki a CCTV tudósításából és a Weibo közösségi oldalon megjelent posztokból.

combo_ppl

Az eddigi jelentések alapján legalább 6 ember meghalt és 15 megsérült. Robbanást eddig 15 helyszínről jelentettek, köztük egy bevásárlóközpontból, börtönből, a megyei önkormányzat épületéből, egy kórházból, egy zöldségpiacról. A média szerint a bombákat csomagokba rejtették,  ezért a hatóságok felszólították az embereket, hogy ne bontsanak fel csomagokat.

combo_car

CQJiMu6UcAEOtkF.jpg large

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez