Templom mögött akasztotta fel magát

Egy 54 éves orosz férfi testét találták meg szombaton egy templom mögötti fáról lógva Bang Lamung térségében.

Az orosz nemzetiségű férfi egy piros sport pólót és fekete rövidnadrágot viselt, egy műanyag kötél volt a nyaka körül, aminek a másik vége egy fához volt erősítve – mondta Pol Lt Nakhonrat Nonseelad a pattayai rendőrségen, akit szombaton 10.30-kor értesítettek a történtekről.

A rendőrség szerint a férfi már 3-4 órával azelőtt halott volt, hogy a testét megtalálták. Phra Subin Suksawat, egy 30 éves szerzetes azt mondta a rendőröknek, hogy a férfi felkereste három nappal az eset előtt a templom apátját, hogy engedélyt kérjen, hogy a templomban maradhasson. A szerzetes szerint a férfi azt mondta neki, hogy a thai barátnője meggyőzte őt, hogy adja oda neki a pénzét, majd a lány otthagyta. Nem volt hol megszállnia és csak pár ruhája maradt, illetve az útlevele és egy bankszámla egy kevés pénzzel.

Az apát segített rajta és hagyta, hogy a templomban maradjon. Amíg ott volt segített a templomnál, felsöpörte a templom járdáját és segített a szerzeteseknek, akik megkedvelték és adtak neki pénzt személyes használatra. A tragédia előtt a férfi olyan akut gyomorfájásra panaszkodott, hogy azt mondta fel akarja akasztani magát. A rendőrség szerint a férfit a stressz vezette abba az állapotba, hogy végezzen magával. A testet a helyi rendőrségi kórházba szállították, hogy megvizsgálják a halál okát. Az illetékesek értesítették az orosz nagykövetséget a halálesetről.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez