„Nincs szükségem lábra, hogy szexi legyek”

A thai-amerikai modell lábak nélkül született, így megtöri a szépségről alkotott elképzeléseket. Mégis azt mondja: nincs szüksége lábra ahhoz, hogy szexi legyen.

A különböző kultúrákban eltérő lehet a szépségideál, de a szépség egyik jelképe az egész világon, különösen a modellszakmában a szép, hosszú, formás láb.

Most ezt az elképzelést töri meg a thai modell, Kanya Sesser, aki lábak nélkül született, de ez nem igazán zavarja. Jelenleg fehérnemű-modellként dolgozik, és munkája átalakítja az emberek szépségről alkotott fogalmait.

Thai American model born without legs smashes beauty standards  “I don’t need legs to feel sexy

Kanya Sesser múltja egyébként igen szomorú: születése után szülei lemondtak róla, és egy buddhista templom előtt magára hagyták. Tragikus gyermekkora ellenére 5 évesen örökbe fogadták, így került az Egyesült Államokba, ahol egészen kivirágzott. A most 23 éves modell igen sokféle tevékenységet végez, olyanokat, amikre nem is számítanánk: gördeszkázik, szörfözik, motivációs tréningeket tart és természetesen sportruhákat és fehérneműket reklámoz.

Íme néhány példa, fotók a munkáiból:

1505652_10152589443479755_3115061334006141086_n dsgfdfgfd Thai American model born without legs smashes beauty standards  “I don’t need legs to feel sexy222

„Imádom megmutatni az embereknek, hogy milyen formája is lehetnek a szépségnek. Nem kellenek hozzá lábak, hogy szexi legyek. Én más vagyok, és ettől vagyok szép”- mondja.

Nos, úgy tűnik a modell nem csak szexi, de igen népszerű, és jól is keres. Több mint 1000 dollárt egy nap, ami úgy 278 ezer forint.

cvvgdfgdfgf

Kövesse a modellt facebook oldalán, ahol állítólag nagyon kedvesen válaszol rajongóinak mindenféle kérdésre.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez