Jó reggelt, senpai! Amikor japán diáklányok ébresztenek

Mindenkinek megvan a reggeli rutinja. Van, aki kávézik, mások reggel edzenek, és vannak olyanok Japánban, aki iskolás lányokról fantáziálnak. Miattuk jött létre a következő szolgáltatás.

A napokban írtunk arról, hogy Japánban léteznek olyan szolgáltatások, amelyek jóképű férfiakat kínálnak magyányos nőknek. Ez  ennek a fordítottja. Egy új vállalkozás született, aminek neve JKMorning (JK a joshi kosei-t, azaz iskoláslányt jelent). Lényege, hogy fiatal, csinos lányok telefonon ébresztik fel az ügyfeleket, természetesen pénzért, bár a szolgáltatás még annyira friss, hogy nincsenek még konkrét árak.

A JKMorning három alapvető szolgáltatást kínál.

jk-1
1. Egyszerű regisztráció
Csak adja meg elérhetőségeit, és azonnal kérhet ébresztőt. Azt is beállíthatjuk, hogy a hívások rendszeresen jöjjenek minden reggel.

2. Igazi középiskolás lányok
Aggódik, hogy ez átverés, és valójában idősebb lányok hívják fel önt? Ne féljen! A JKMorningnál elegendő háttérinformáció érhető el a dolgozókról annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy  valódi középiskolás lány ébreszti önt.

3. Biztonságos fizetés
Minden fizetés a PayPal rendszerrel működik, így nincs szükség a hitelkártya-adatokra.

Mint már említettük, a szolgáltatás több részlete még homályos, így például az, hogy élőben hívnak-e, vagy egy felvételt kap az ügyfél? Az viszont világos, hogy az ügyfelek nem szabhatják meg, hogy milyen üzenetet kapnak.

A JKMorningnak nincs hivatalos indulási dátuma sem, de a cég azt ígéri, hogy a regisztrálóknak e-mail értesítést küldenek majd, ha elindulnak. A kiskorú iskolás lányoknak külön kultúrájuk van Japánban, ami sokszor vitát szül az országban, illetve külföldön is.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez