Álom vagy rémálom egyetlen fiúnak lenni egy lányiskolában?

Számos animében lesz népszerű hős a lányok körében a főszereplő, akibe valamiért minden lány beleszeret végül. A nézők pedig elképzelik, milyen is lenne hasonlóképpen folyton csinos lányok között lenni. Egy fiú ezt éli át most is. A valóságban, amiről tudjuk, hogy olykor minden képzeletet fölülmúl.

Jamagata prefektúrában egy leányiskola nemrégiben megnyitotta kapuit a fiú diákok számára is. A középiskolában megkezdődött az új tanév, ami rendhagyó módon Japánban áprilisban indul, és az iskola fogadta is az első férfi diákot, az intézmény 118 éves fennállása óta először.

A Curuoka-kita Középiskolában idén 160 ifjú kezdte meg a tanulást, a nemek aránya 159:1  a lányok javára. Az egyetlen fiú gyakorlatilag a lányokkal töltött idő minden pozitív és negatív hatását megtapasztalhatja. Valójában az iskola már 2 éve megnyitotta a lehetőséget a fiúk előtt, de eddig nem vettek fel senkit. 2013-ban végezték el a felújításokat: mellékhelyiséget és öltözőket építettek ki a férfi hallgatók számára. Japánban a középiskolába is felvételizni kell, a vizsgának szigorú követelményei vannak. Valószínűleg több fiú jelentkezett már az iskolába, de egész egyszerűen nem jutottak be.

Valószínűleg ilyen lehetett a hangulat az első napon.
Valószínűleg ilyen lehetett a hangulat az első napon.

Ahogy az várható volt, a japán internetezők rákattantak a témára, így számos véleményt született:

„Azt hiszem ilyet eddig csak mangákban (képregény) lehetett olvasni.”

„A női hárem fantázia szinten nagyon jó, de a valóságban valószínűleg borzalmas. Hajrá!”

„Szóval ez azt jelenti, hogy a következő 3 évben egyedüli fiúként jár az osztályba? Sok szerencsét, kölyök!”

„Bátor! Kíváncsi vagyok mikor fog leérettségizni.”

„Ez egy játék, vagy tényleg bárki jelentkezhet? Ha igen, most beadom a Jamagatára a jelentkezésem.”

Idővel bizony ki fog derülni, hogy a srác számára ez egy álom, vagy inkább rémálom. Az viszont biztos, hogy egyfajta háremben érezheti magát, ami rengeteg kellemetlenség, félreértés, és persze humor forrása lehet. Egy biztos. Neki nem kell sorban állnia a fiú mosdó előtt.

(Fotó:Wikimedia)

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez