Templom a zászlón

A világ egyik legszebb épülete a kambodzsai Angkor Wat. A Zászlómúzeumban nyílt kiállításon Dr. Sárdi Rudolf , a Kambodzsai Királyság Idegenforgalmi Minisztériumának magyarországi kirendeltségvezetője kiemelte , hogy az országnak vannak más látványosságai is és Sihanukville-ben egy gyönyörű tengerpartja.

A nemrég nyílt iroda feladata , hogy többszörösére növelje az egzotikus délkelet-ázsiai országba utazó magyar utazók számát.

Balogh L_szl_ _s k_t t_ncosn_ Dr. Teszler Istv_n a Mekong Trading Magyar-Kambodzsai Keresked_h_z Kft. vezet_je _s Balogh L_szl_ Dr.S_rdi Rudolf

Az országot bemutató kiállítás megnyitóján először Balogh László a múzeum megálmodója és igazgatója köszöntötte a vendégeket.Sárdi Rudolf hosszabban beszélt Kambodzsáról majd Dr. Teszler István a Mekong Trading Magyar-Kambodzsai Kereskedőház Kft. vezetője mondott még pár érdekességet az országról. Az est folyamán , Balogh László a korábbi évekhez hasonlóan átadott egy emlékdíjat annak aki az adott évben a legtöbbet tette a Zászlómúzeumért.Idén Kiss László a Seychelle szigetek tiszteletbeli konzulja kapta az elismerést.
DSCF0002 DSCF0017 DSCF0029
A múzeum idén 20 éves és ebből az alkalomból januárban lesz egy ünnepség – kiállítás nélkül csak érdekes programokkal. A megnyitó végén Balogh László felkérésére Sliman Amed , hogy szólt pár szót a múzeumról és annak jelentőségéről.
DSCF0041 Sliman Amed
(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez