Ennél a tévéműsornál nincs nagyobb tahó a világon

Kiverte a biztosítékot a kambodzsaiak körében egy televíziós műsor, ahol nemcsak durván átverték, hanem meg is aláztak a délkelet-ázsiai ország egyik legismertebb, alig tizenhárom éves énekesét. Hogy hogyan? A cikkünkből kiderül.

A 13 éves Autumn Allen énekes kislányt meghívták a MyTV Penh Chet Ort (Ha tetszik, ha nem) című műsor anyák napi (!) különkiadásába, ahol elméletileg hét éve nem látott anyjával találkozott volna. A lány édesanyja az édesapjával együtt jelenleg az Egyesült Államokban él. Allen megörült a lehetőségnek és a színpadon látni, hogy szinte remegve és könnyezve várja az édesanyját, mivel nem tudja, hogy mi várható.

“Végre valóra válik az egyik legrégebbi álmom”

Azonban a műsor nagyon csúnyán átveri a lányt: egy női ruhába öltözött, magát Allen édesanyjának kiadó színész jön fel a színpadra. Chuop Rolin, aki amúgy Kambodzsa egyik legismertebb humoristája, ráadásul még túlzásba is vitte amikor a nőt játszotta. Allen, ahogy a közönség nagy része, még fel sem ocsúdott a meglepetéstől, amikor gúnyos hangon megkérdezte az énekestől a műsorvezető:

“Mit gondoltál, hogy ez valódi lesz? – erre a lány megszeppenve és könnyeivel küszködve annyit válaszolt, hogy “nem tudom”.

A durva “tréfa”, még csak felirat sem kell hozzá. Garantáltan felmegy a vérnyomás.

Az eset azonban alaposan kiverte a biztosítékot a kambodzsaiak körében. Az interneten több mozgalom is indult, amik nekiestek a televíziónak és szerkesztőknek: ennyire kegyetlenek nem lehetnek, pláne egy fiatal tinédzserrel szemben. Allen Facebook-oldalán több száz támogató üzenet érkezett, amiben elítélték a MyTV-t a tahó húzásért és kifejezték szimpátiájukat és támogatásukat. Végül a televízió egy bocsánatkérő üzenetet írt Allemnek, amit a lány megosztott a Facebook oldalán. Azonban a  történet valószínűleg még nem ért véget: több kambodzsai közéleti személyiség, médiasztár és még politikus is kiállt a lány mellett és mindannyian azt szeretnék, hogy Allen jogi útra terelje az ügyet.

11218488_770520799730230_7202363678692695401_n
A bocsánatkérő üzenet

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez