Psy visszatér?

A Gangnam Style című dalával világhírűvé vált Psy most új dalával próbálja meghódítani a világot. Vajon milyen az új klip?

A médiában jelenleg ellentmondásos vélemények jelennek meg azt illetően, hogy Psy új klipje, a „Daddy” vajon ostoba, vagy egyszerűen csak fura? A dél-koreai előadó nemrég jelentette meg 7. albumát „Chilijip Psy-da” címmel, és a Daddy klipet máris majdnem 20 millióan nézték meg.

Nézze meg ön is a videót és alkosson véleményt.

A Newsweek volt egyike azon kevés lapoknak, melyek dicsérték az új alkotást.

„Psy dél-koreai zenei látnok, aki miután a világnak adta a Gangnam Style-t, most visszatért a Daddy-vel. A videoklip és különleges világa Psy zsenialitását tükrözik.”

A Billboard magazin volt a másik, ami pozitívan értékelt.

„Minden, ami a videóban szerepel, megfelelő ahhoz, hogy vírusvideó legyen.”

Az Independent nevű brit napilap azonban kritizálta a merész klipet.

„Psy megpróbálta és elbukta a Gangnam Style újraalkotását. A Daddy egy ostoba klip. Az egész nevetséges. Ráadásul a tánc is szörnyű, senki ne utánozza! A szöveg is bizarr.”

A legtöbb vélemény szerint a videó simán csak furcsa. Sokan azt gondolják a Justin Bieber menedzseréhez szerződő popsztárról, hogy Psy lesz a következő nagy globális jelenség, de a koreai sztár mégsem tudott betörni a nyugati piacra. Majd talán most az új klipjével. A Daddy c. szám egyébként egy will.i.am-szerzemény átdolgozása.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez