20 éve megjósolta az Iszlám Állam felemelkedését egy bolgár jósnő

Baba Vanga még a halála előtt, 1996-ban arra figyelmeztette a világot, hogy 2016-ban egy mindent elsöprő véres háború fog kirobbanni a muszlimok között a Közel-Keleten.

Lassan 20 éve, hogy meghalt Baba Vanga látnok, akit sokan csak a „Balkán Nostradamusának” hívtak. 1911. január 31-én született, az akkor még ottomán fennhatóság alá tartozó macedóniai Stumicában. 11 éves korában veszítette el látását egy homokviharban, majd öt évvel rá elkezdett jósolni és látomásait feljegyezni. Rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert, Európában, különösen keleten vált híressé, miután jóslatai rendre beteljesültek. A bolgár kommunista vezetés is felfigyelt rá, majd felbérelte őt az állam hivatalos jósnőjének, amiért fizetést, majd nyugdíjat is kapott.

Az eddigi kutatásokból kiderült, hogy Baba Vanga jóslatainak, látomásainak közel 85%-a beteljesült, ami félelmetesen nagy arány, ezért mind a mai napig  emberek ezrei kutatják és várják a beteljesedését jövendöléseinek, melyek nem sok jóval kecsegtetnek.

isis-flag

Baba Vanga  2016-ra azt jósolta, hogy Európa el fog néptelenedni, Kína világuralomra tőr és a világ vezető gazdasági nagyhatalma lesz. A Közel-Keleten pedig véres háború fog kirobbanni a muszlimok között, ami rengeteg ember életét fogja kioltani. Vanga azt is megjósolta, hogy a Közel-Keletet hatalmas tiltakozási hullám fogja elborítani, amiről utólag kiderült, hogy nem volt más, mint az Arab Tavasz néven elhíresült tüntetéssorozat, amely végigsöpört a régión. Látomása szerint a nagy muszlim háború Szíriában fog kirobbanni, és 2043-ig fog eltartani. A háború végül a Iszlám Kalifátus megteremtésével fog véget érni, melynek székhelye Róma lesz.

Azóta már tudjuk, hogy a 2010-es Arab Tavasz eseményei Szíriát is rombadöntötték. Többfrontos háború zajlik jelenleg az országban, melynek nagy részét az Iszlám Állam nevű fegyveres szervezet uralja azzal a céllal, hogy létrehozza saját államát, amelyet a sária szigorú szabályai szerint irányítana. Az Iszlám Államról azóta azt is tudjuk, hogy világuralomra tör, és el akarja söpörni a kereszténységet és a többi vallást a föld színéről. A terrorszervezet fennállása óta muszlimok és más vallásúak, köztük keresztények ezreit mészárolta le, és hajt végre véres terrortámadásokat Európában, legutóbb Párizsban. És valóban háborút vív más muszlimok ellen.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez