Amikor több mint 4 millióan segítenek megtalálni álmaid nőjét

Hétfőn posztolta az Instagramon a gyönyörű és egzotikus lány képét Justin Bieber.

Nemes egyszerűséggel mindössze annyit kérdezett: Omg who is this!!! Vagyis atyaúrég, ki ez!!!

Ez AZ a kép.
Ez AZ a kép.

Az Instagramon 47,5 millió követője van, így csinos kis deketívcsapatot sikerült összehoznia. Az eredmény nem is váratott sokáig magára. Jóllehet a 21 éves Bieber nem részletezte, hogy miért is akarja tudni, kicsoda a lány, rajongói szinte pillanatok alatt válaszoltak a kérdésre. Kiderült, hogy Cindy Kimberly-nek hívják az ifjú hölgyet, és mit ad Isten, ő is az énekes követője az Instagramon. És neki magának, valamint a profilján megosztott rajzainak is 150 ezer követője van. Vagyis volt. Mert a héten a szám megduplázódott.

A lány Instagram-oldalát most gyakorlatilag ostrom alá vették a Bieber-rajongók. Vannak, akik a valódiságáról vitatkoznak, vannak, akik a rajongásukról biztosítják, akadnak, akik féltékenyek rá. Szóval van dráma elég. De 15 perc hírnév mindenkinek kijár. Ezt már 1968-ban megmondta Andy Warhol. Pedig akkor még hol voltak a közösségi oldalak?

Azt egyébként máig nem tudjuk, hogy miért kereste Cindy Kimberly-t Justin Bieber. A Hollywood Life leginkább arra tippel: féltékennyé akarta tenni exét, Selena Gomezt, aki a minap dobta a One Direction tagja, Niall Horan kedvéért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez